Prospectiuni
Prospectiuni
En
Companie
Prospectiuni
companie

Prospecţiuni este o companie românească de tradiție și un important furnizor de servicii geologice şi geofizice, cu peste 65 de ani experienţă în domeniu. An de an, compania deruleaza proiecte de lucrari atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acesteia, consolidandu-si pozitia de principal furnizor de servicii de achizitie si procesare date seismice pentru hidrocarburi din Europa de Sud-Est.

Gama largă de servicii geologice si geofizice mai cuprinde: prospectiuni gravimetrice si magnetometrice, prospectiuni electrometrice si sondaje magnetotelurice, prospectiuni, explorari si studii geologice, geochimice, geologice tehnice si hidrogeologice pentru substante minerale solide, ape subterane si namoluri terapeutice, investigare geofizica in gauri tubate, in gauri libere si lucrari de deschidere sau probare a stratelor productive din sondele de titei si gaze.

Permanenta preocupare pentru actualizarea tehnologiilor si echipamentelor de lucru si personalul calificat, cu o inalta pregatire profesionala, experienţă şi competenţă în integrarea metodelor geofizice pentru găsirea soluţiilor optime în situaţii geologice complexe, si preturile competitive, ne recomanda si celor mai exigenti clienti si parteneri de afaceri in indeplinirea obiectivelor acestora.

Intreaga activitate se desfasoara in conformitate cu cerintele standardelor pentru sistemele de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, respectiv ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, implementate ca sistem integrat, certificat de organismul de certificare RINA-SIMTEX.

Pentru a raspunde cerintelor clientilor, au fost adoptate si implementate principii si practici ale ghidurilor internationale specifice "Organizatia Internationala a Producatorilor de Petrol si Gaze" - OGP - si "Asociatia Internationala a Contractorilor de Servicii Geofizice" - IAGC.

Download