Prospectiuni
Prospectiuni
En
Management Executiv
Prospectiuni
Marius Milea
Marius Milea

Marius Milea este Directorul General al Prospecţiuni SA.

Marius Milea a absolvit în 1979 Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Geologie şi Geofizica.

Cu o experinţă de peste 30 de ani in cadrul companiei Prospecţiuni, Marius şi-a inceput activitatea ca geofizician la echipe seismice la Prospecţiuni şi a avansat în poziţiile de Sef de Echipa, Coordonator pentru Zona de Vest, Director de Producţie si COO, înainte de a prelua actuala sa funcţie.

A supervizat numeroase proiecte din România, Siria şi Iran, pentru clienţi importanţi ca Petrom-OMV, Romgaz SA, Wintershall, Tullow Oil, Aurelian Oil şi INA.

Mihail Mitroi
Mihail Mitroi

Mihail Mitroi a absolvit Facultatea de Inginerie Geofizica, in cadrul Universitatii din Bucuresti.

Mihail are peste 15 ani de experienta in achizitia datelor seismice, lucrand ca operator, geofizician si sef de echipa in Romania, Siria si Moldova.

Incepand cu anul 2000 a detinut functiile de Director Adjunct Productie si Vicepresedinte HSSEQ in cadrul companiei Prospectiuni, inainte de a prelua actuala sa functie de Director Operatiuni.

Mihai Gubandru
Mihai Gubandru

Mihai si-a început cariera in anul 2005 ca economist in cadrul departamentului financiar la Prospectiuni SA, ulterior avansand in diverse pozitii pe linie financiar-contabila, ajungand sa detina initial pozitia de Director Economic si apoi, incepand cu ianuarie 2012, sa preia pozitia de Director Financiar (CFO).

In decursul carierei sale a fost implicat in numeroase proiecte din industria Oil & Gas atat pe plan national cat si international.

Mihai deţine o licenţă de Economie în „Finante Banci Contabilitate”, un Master in „Audit financiar- contabil” si o „Diploma profesionala de management” – Open University UK.