Prospectiuni
Prospectiuni
En
Politica HSE&Q
Prospectiuni
politica-hseq

Pe parcursul a 60 de ani de activitate în domeniul geologiei şi geofizicii, Prospectiuni a actualizat şi îmbunătăţit în mod constant politicile şi procedurile HSE&Q.

În prezent, odată cu dezvoltarea programelor implementate de noua echipa manageriala care vine cu o largă experienţă internaţională, am introdus un program HSE&Q complet integrat cu participare la toate nivelurile.

Am evoluat de la un simplu furnizor de servicii la un furnizor de soluţii. Îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor şi produselor noastre este esenţială pentru atingerea obiectivelor noastre HSE şi financiare. Întotdeauna ne străduim sa promovăm relaţii bune cu comunităţile locale, bazate pe respect pentru cultura, tradiţiile şi interesele acestora.

Convingerea noastră este că această calitate a produselor şi serviciilor noastre poate fi obţinută printr-o îmbinare de competenţă, profesionalism şi prin utilizarea ultimelor tehnologii disponibile. Cultura noastră HSE&Q este parte integrantă din aceasta.

Operatorii studiază o harta de riscuri întocmită de topografii de la una din echipele noastre seismice. În funcţie de locaţie, riscurile pot fi reprezentate de terenuri mlăştinoase, stupi de albine, animale sălbatice, trafic intens etc. Este important ca toţi membrii echipei, precum şi vizitatorii, să cunoască aceste pericole înainte de a se deplasa în teren.

La echipele noastre seismice, se ţin şedinţe HSE zilnice înainte de începerea lucrului. Aceste şedinţe pot dura doar câteva minute, concentrându-se pe un anumit subiect, de exemplu importanţa purtării centurii de siguranţă, interzicerea aruncării gunoaielor în zona de lucru etc.

Download