Prospectiuni
Prospectiuni
En
Procesare Date Seismice
Prospectiuni
procesare-date

Prospectiuni ofera servicii de prelucrare seismica de peste 60 ani, incepand cu perioada metodelor de lucru grafice si pana la tehnicile avansate de prelucrare numerica din prezent, care permit manipularea unor seturi uriase de date.

Acum avem capacitate de calcul pentru prelucrarea simultana a mai multor proiecte seismice 2D si 3D, intr-un mod foarte eficient, datorita echipamentelor de mare putere si unui personal cu inalta calificare si indelungata experienta de lucru.

Resursele noastre de calcul includ un sistem cluster IBM e1350 cu 128 noduri, pe care ruleaza cea mai noua versiune a pachetului de programe produs de Landmark, SeisSpace/ProMAX R5000.0.3.2, special proiectat sa gestioneze seturi foarte mari de date 2D/3D si sa permita executarea unor aplicatii consumatoare de timp, intr-un mod rapid, prin distribuire paralela pe mai multe noduri de calcul.

Softul este flexibil fata de inregistrarile seismice obtinute cu surse diferite de generare (dinamita, vibratoare, tunuri cu aer, surse cu caderi controlate de greutati) si este dotat cu numeroase instrumente de lucru interactive pentru analizarea datelor astfel incat sa se poata lua decizia corecta pentru o secvenyta optima de prelucrare.

Personalul angajat are experienta indelungata in prelucrarea datelor noi de productie 2D/3D si in reprelucrarea datelor vechi inregistrate in formate speciale si aplica o secventa de prelucrare standard de baza in domeniul timp si in domeniul adancime (Suma, Migrare Post-stack, Migrare Pre-stack) sau o prelucrare speciala (Analize AVO, Sume de Atribute AVO, CRS).

Un server FTP si un site dedicat, cu conexiune internet de mare viteza permit un transfer rapid de date catre si dinspre clienti, printr-o modalitate de inalta securitate si protectie a datelor. Utilizand aplicatia ThinAnywhere putem oferi acces de la distanta oricarui client in orice loc de pe glob, asigurandu-i posibilitatea nu doar de vizualizare a rezultatelor, ci si de executare in timp real a unor procese sau teste specifice.