Media


PROSPECTIUNI SA achizitioneaza echipamente INOVA QUANTUM

02/06/2019

Prospectiuni a achizitionat in anul 2019, 20 000 de noduri Quantum de la INOVA pe care intentioneaza sa le utilizeze in cel mai mare proiect de achizitie date 3D executat pana acum in Europa. Aceasta tranzactie este sustinuta si de Mitcham Industries, unul dintre partenerii cheie ai INOVA in comercializarea produselor. Mitcham va oferi un numar suplimentar de 20 000 de noduri pentru a completa cerintele acestui vast proiect de achizitie seismica. Mitcham detine un portofoliu larg de produse INOVA, inclusiv surse, sisteme de achizitie prin cablu si fara fir.

Compania INOVA a fost angajata impreuna cu Prospectiuni, inca din 2018,  in testarea acestor echipamente, pentru a asigura viabilitatea propunerii. „Am muncit din greu pentru a ne asigura ca toti factorii interesati ințeleg avantajele utilizarii produselor noastre si se simt increzatori ca sunt alegerea potrivita pentru nevoile lor. Efortul nostru asigura ca in aceasta tranzactie toată lumea castiga si, cu cat ne apropiem mai mult de utilizatorii nostri, cu atat ne pozitionam mai bine pentru a indeplini aceasta promisiune ”, adauga Carey Mogdan, directorul operativ al INOVA.

Marius Milea, CEO pentru Prospectiuni a descris tranzactia: "Cred ca aceasta este cel mai mare proiect de achizitie seismica 3D fara cablu, realizat "on shore" in Europa si Prospectiuni s-a angajat sa realizeze aceasta misiune dificila. Am ales produsele INOVA pentru ca avem nevoie de o solutie fiabila care sa ne ofere un avantaj in domeniu. Quantum este un produs care credem ca are caracteristicile necesare pentru a ne face un succes din realizarea acestui proiect".
Sistemul de achizitie Quantum fara cablu de la INOVA este un sistem nodal autonom, usor, cu un consum redus de energie, conceput pentru a maximiza randamentul investitiilor prin cresterea productivitatii si reducerea timpilor neproductivi, minimizand in acelasi timp impactul asupra mediului si eforturile operationale. Functionalitatea nodurilor Quantum este asigurata de sistemul de operare INOVA- iX1 care asigura managementul datelor inregistrate.